Stiri

Elon Musk despre pilele de hidrogen: „o prostie”

De 24 octombrie 2013No Comments

Elon Musk este CEO-ul din industria auto cel mai prezent in media. Popularitatea sa aproape ca a depasit succesul tinerei marci auto Tesla Motors.

Fiind pe val odata cu vanzarile lui Model S si facandu-si un nume international prin propunerea proiectului de transport in spatiu SpaceX, Elon Musk a prins curaj si inceput sa vorbeasca pe marginea unor subiecte mai largi.

A fost numit vizionar odata cu prezentarea unui concept nou de transport, un tren care se deplaseaza cu o viteza extrem de mare printr-un tub, folosind un principiu electromagnetic, desi a refuzat sal puna in practica.

Prezent la centrul Tesla din Germania, Musk a avut consideratii asupra unui program care ar putea concura cu trenul de rulare electric dezvoltat de Tesla. Multi specialisti considera pilele de hidrogen viitorul mobilitatii electrice, insa Elon Musk a dorit sa precizeze: „Este o prostie, poate doar la rachete sa mearga”.

Iata argumentatia sa in video-ul de mai jos!  

http://www.youtube.com/watch?v=MmQb94EF1UY

Share

Leave a Reply

three × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373