Stiri

Elon Musk spune ca masinile vor sti dinainte unde au de gand sa mearga posesorii lor

De 1 noiembrie 2017No Comments

Dupa ce specialisti in dezvoltarea tehnologiei de condus autonom l-au atacat pe Elon Musk, fondatorul Tesla, spunand ca vorbeste numai prostii pe marginea subiectului, cunoscutul antreprenor anunta ca masinile pe care compania sa le va dezvolta vor ajunge sa-si ia singure proprietarii si sa-i transporte la destinatia dorita.

Elon Musk spune ca prin inteligenta artificiala, proprietarii nici macar nu vor fi nevoiti sa mai ceara masinii unde sa-i duca, deoarece AI ii va invata rutele si va executa singura traseul.

Mai precis, daca un posesor de masina merge de luni pana vineri la 9 dimineata catre un birou, masina va sti singura ca acesta este traseul obisnuit la pasagerului si va executa traseul autonom si automat.

Musk a mai declarat recent ca hardware-ul Tesla este gata pentru Nivelul 5 de condus autonom, chiar daca marca auto a intarziat introducerea noului sistem fata de cum programase initial. Spusele lui Elon Musk au fost luate peste picior de catre seful departamentului de masini autonome de la GM.

Share

Leave a Reply

4 + eight =