Stiri

Elon Musk spune ca tweet-ul cu delistarea Tesla si-a meritat banii

De 30 octombrie 2018No Comments

Elon Musk si-a reluat tirada gandurilor libere pe Twitter, reteaua de socializare preferata a fondatorului si directorului Tesla, SpaceX si The Boring Company.

Controversatul antreprenor spune ca anuntul cu delistarea Tesla de la bursa si cumpararea actiunilor companiei de pe piata libera cu 420 dolari bucata a meritat, in ciuda amendei de 20 milioane dolari pe care a incasat-o. Musk explica ca neglijenta sa a adus o rata foarte buna de like-uri pe Twitter, unde rata de aprecieri este mult mai mica decat pe Instagram.

Pentru cei mai putin familiarizati, tweet-ul lui Elon Musk cu 420 era o referire directa la marijuana, jargou cunoscut pentru consumatorii de cannabis. Mai mult, in aceeasi perioada, Musk a fumat marijuana in direct la o emisiune radio, lucru care in unele state americane a devenit legal.

Musk a explicat astfel ca nu este deloc interesat de amenda colosala primita din partea comisiei de supraveghere a burselor iar suma nu este o problema pentru el, fiind mult mai interesat de succesul sau pe retelele de socializare.

Noile declaratiile ale fondatorului Tesla par sa compuna un raspuns ironic adus criticilor sai existenti in randurile actionarilor companiei, care au inceput sa-si exprime dorinta de a-l inlocui pe Musk din functia sa executiva.

Share

Leave a Reply

13 − twelve =