HighlightSpecial

Emirates l-a luat pe Jemremy Clarkson pentru a promova cabina de lux inspirata din S-Class

De 14 noiembrie 2017No Comments

Emirates si Mercedes-Benz au creat pe avionele companiei aeriene cabine de clasa intai inspirate din limuzina S-Class. Parteneriatul a inceput in 2014 cu echipe de la ambele companii care s-au intalnit in Anglia si au discutat ultimele trenduri si inovatii din lumea designului.

Designerii de interior ai celor de la Emirates au fost impresionati de ceea ce ofera Mercedes S-Class si au decis sa incorporeze unele idei direct pe flota de avioane Boeing 777. Rezultatul obtinut a fost unul impresionant si a ridicat standardele de lux al unei calatorii cu avionul.

Dincolo de calitatea materialelor, solutii de design au oferit un nou nivel de intimitate clientilor Emirates. Mercedes a anuntat ca materialele, lucratura si controalele sunt inspirtae direct din limuzina germana, in timp ce hublourile virtuale si scaunele cu inclinare speciala pentru gravitatie zero au fost solutii gasite ulterior. In plus, pasagerii care calatoresc la prima clasa catre Dubai primesc de la aeroport transport cu un S-Class.

Colaborarea dintre Mercedes-Benz si Emirates si nivelul de echipare fara concurenta pe care linia aeriana o ofera clientilor sai cunoaste o noua dimensiuni in lumea aviatiei comerciale. In cele din urma, Emirates a gasit omul potrivit pentru a promova noile sale cabine: britanicul Jeremy Clarkson.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ibqncXGMa4E

Share

Leave a Reply

12 − six =