Stiri

Estrema – o noua echipare sport pentru Alfa Romeo Giulia si Stelvio

De 28 martie 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

Noua echipare „Estrema„se va pozitiona in topul ofertei, chiar sub Quadrifoglio, si va orientata tot spre latura sportiva. In standard sunt prezente, spre exemplu, diferentialul autoblocant si suspensia activa, jante de 19 inci pentru Giulia si 21 de inci la Stelvio.

Logo-ul Estrema se regaseste pe jante, etriere si barele de protectie, in vreme ce interiorul este personalizat cu fibra de carbon, tapiterie din Alcantara si cusaturi rosii pe plansa de bord, scaune, volan si schimbatorul de viteze. Sistemul audio, cu 14 difuzoare, este semnat Harman Kardon.

Pentru ambele modele sunt oferite o motorizare cu benzina, de 2 litri turbo si 280 CP, respectiv un diesel de 2.2 litri si 210 CP, echipate standard cu transmisie autoata cu opt trepte si tractiune integrala Q4. Prezentarea celor doua modele a avut loc la Hinwil, unde se afla sediul echipei de Formula 1 Alfa Romeo si uzina Sauber. Asa cum se stie, Sauber si Alfa Romeo sunt parteneri din 2018.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373