MotorsportStiri

Eurosport achizitioneaza drepturile de difuzare a Formula E in Europa

De 26 octombrie 2017No Comments

Eurosport si-a extins acordul pentru difuzarea Campionatului FIA Formula E, urmand sa difuzeze competiția in intreaga Europa, incepand cu sezonul 2017-18. Timp de trei ani, Eurosport va difuza in direct toate cele 14 evenimente competiţionale din orase precum New York, Paris, Roma, Santiago sau Sao Paulo. Noul sezon va incepe in weekend-ul 2-3 decembrie 2017, cand vor avea loc primele doua curse de la Hong Kong.

Incepand cu acest sezon, Eurosport va deţine drepturi exclusive si de sublicenţiere in Europa (exceptand Marea Britanie si Italia, unde Eurosport deţine drepturi non-exclusive). Eurosport va subcontracta anumite drepturi catre canale libere la retransmisie, care vor completa acoperirea Eurosport pe anumite pieţe.
In calitate de “Gazda pentru Formula E” in Europa, Eurosport ofera brandurilor sansa de a se asocia cu sporturile cu motor,  interacționand cu fanii lor prin intermediul canalelor TV, al platformelor digitale si al rețelelor de socializare.

Puteți urmari promo-ul noului sezon de Formula E dand click aici.

Eurosport a transmis Campionatul FIA Formula E pentru prima data in Germania, Polonia si tarile nordice, in 2015; anul trecut a fost adaugata si Olanda.

Campionatul FIA Formula E din acest sezon va urmari in competiţie Audi, Citroen-DS, Renault si Jaguar, cu monoposturi 100% electrice, conduse de unele dintre cele mai mari nume din sporturile cu motor, precum superstarul brazilian Nelson Piquet Jr, germanul Nick Heidfeld si campionul actual, Lucas di Grassi.

Share

Leave a Reply

twenty − 4 =