ElectricStiri

EV6, primul model electric Kia de noua generatie

De 9 martie 2021martie 20th, 2021No Comments
; ; ; ;

Kia Corporation a dezvaluit astazi primele imagini oficiale ale modelului EV6 – primul sau automobil BEV dedicat (Battery Electric Vehicle), construit pe noua platforma EV a companiei – Electric-Global Modular Platform sau E-GMP. EV6 este, de asemenea, primul dintre automobilele 100% electrice Kia de noua generatie dezvoltat in conformitate cu noua filozofie a marcii.

EV6 este intruchiparea scopului marcii noastre, „Miscarea care inspira”, dar si a noii noastre filozofii de design. Noul model ofera utilizatorilor o experienta simpla, intuitiva si integrata pe toata perioada detinerii automobilului”, a declarat Karim Habib, senior Vice President and Head of Kia Global Design Center. 

Toate noile automobile BEV dedicate Kia vor incepe cu prefixul ‘EV’, ceea ce face mai usor pentru consumatori sa inteleaga care dintre produsele Kia sunt 100% electrice. acesta este urmat de un numar care corespunde pozitiei masinii in gama. 

Conceput si proiectat pentru a intruchipa noul slogan al marcii Kia, „Miscarea care inspira”, modelul EV6 va avea premiera mondiala in primul trimestru al anului 2021.

Share