Stiri

Experienta multimedia din noul Volvo XC90

De 4 iunie 2014No Comments

Modelul suedez este programat pentru lansarea oficiala in luna august, pana atunci insa constructorul ne ofera un set de imagini cu interiorul si cateva detalii despre sistemul multimedia.

Noul interior este mult mai elegant, iar majoritatea butoanelor au fost inlocuite de un ecran tactil generos plasat in consila centrala, pentru care Volvo a dezvoltat interfata Sensus. Acesta ar trebui sa-i ofere posibilitatea soferului sa “stea cu ochii pe drum si cu mainile pe volan cat mai mult posibil”, conform declaratiilor designerului sef Thomas Ingenlath.

Pentru a distrage cat mai putin atentia soferului de la drum, Volvo a montat un head-up display care proiecteaza informatiile esentiale in partea de jos a parbrizului si a implementat un set de comenzi vocale. Conform declaratiilor constructorului, ecranul tactil poate fi folosit si cu manusi.

Sistemul multimedia al noului Volvo XC90 se bazeaza pe stocare on-line si este compatibil cu noua aplicatie CarPlay de la Apple. Sensus va folosi conexiunea la internet pentru a oferi informatii in timp real despre strafic sau prognoza meteo, dar poate accesa si posturi de radio on-line si va ajuta soferul sa gaseasca un loc liber de parcare sau alte puncte de interes in apropiere. 

http://www.youtube.com/watch?v=T34WK1_fAZE

{gallery}Sensus XC90{/gallery}

Share

Leave a Reply

13 + 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373