Stiri

Expertii VW viziteaza o fabrica Fiat, italienii spun ca nu are legatura cu Alfa

De 10 aprilie 2013No Comments

O serie de experti VW si Audi au vizitat fabrica Fiat din Pomigliano d’Arco, lucru care a aruncat in aer posibilitatea achizitiei marcii Alfa Romeo.

Nu au fost putine zvonurile care au sugerat ca Grupul VW va cumpara Alfa Romeo, in ciuda negatiei vehemente pe care CEO-ul Fiat, Sergio Marchionne, o arata de fiecare data.

Legat de acest subiect a aparut si o noua evolutie  care sugera ca in cadrul unui eventual acord va intra si fabrica de asamblare Pomigliano d’Arco. Se pare ca lucrurile sunt mai serioase decat s-ar fi crezut la prima vedere, in conditiile in care o echipa de experti VW si Audi au vizitat fabrica de langa Napoli.

Stirea a fost confirmata de purtatorul de cuvant Fiat, Franco Sodano, care a precizat ca experti care lucreaza la asamblarea lui VW Up! si Audi Q7 au vizitat facilitatea de productie. Oficialul Fiat a continuat spunand ca vizita a fost una de rutina, un schimb de experienta, lucru totusi neobisnuit printre producatorii rivali.

Mai curios este faptul ca fabrica producatoare a modelului Panda a fost vizitata in aceeasi zi de o delegatie a fabricii Fiat din Serbia, unde se produce modelul 500L.

Robert Gherghe
robert@voom.ro
 
 
 
 
 

Share

Leave a Reply

one × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373