Stiri

F-Type Chequered Flag Edition celebreaza 70 de ani de masini sport la Jaguar

De 29 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;;;

Marca britanica Jaguar este cunoscut ca un producator de lux pe de o parte si ca un producator de masini sport, pe de alta parte. Astazi, Jaguar marseaza pe linia de modele crossover lansand chiar si un model electric.

Pentru a-si omagia mostenirea sportiva, marca britanica lanseaza noua editie speciala Jaguar F-Type Chequered Flag (Steag in carouri), care marcheaza 70 de ani de lansarea modelului XK120 in 1948. De atunci si pana astazi, Jaguar a mai produs si alte modele sport legendare precum E-Type, XK sau XJ220.

F-Type Chequered Flag vine cu o combinatie unica de alb la exterior cu acoperis contranstant pe negru, jante de 20 inch cu etriere de frana rosii, iar la interior cu insertii de piele Windsor, scaune racing, insertii din aluminiu inchis pe consola centrala, un volan decorat cu o banda rosie in dreptul orei 12 si o emblema care ilustreaza steagul in carouri, marca inregistrata a competitiilor de motorsport.

Editia speciala va fi valabila atat in versiunea coupe cat si cabrio, cu motorul 2.0 turbo de 296 cai putere si 400 Nm sau cu cel V6 de 3.0 litri cu 380 cai putere si un cuplu maxim de 460 Nm.

Share

Leave a Reply

18 − sixteen =