HighlightStiri

Facelift Mini pentru hatchback si convertible

De 10 ianuarie 2018No Comments
;;;;;;;;;;;;

Mini a prezentat oficial faceliftul la versiunile cu 3 si 5 usi ale modelelor hatchback si convertible. Schimbarile implementate de marca britanica sunt vizibile, in special, in cazul jantelor si noilor blocuri optice. In plus, Mini a implemnetat, dupa cum a promis la finele anului trecut, noul logo bidimensional.

Faceliftul continua in partea din spate prin stopurile de lumini inspirate de steagul britanic iar noul pachet de exterior Piano Black inlocuieste insertiile de crom cu accente high-gloss.

La interior, Mini hatchback beneficiaza de un nou volan in trei spite, un display standard de 6.5 inch si un nou sistem audio integrat.  Modelul este prevazut cu sistemul Mini Connected care ofera informatii in timp real din trafic, un serviciu personal de concierge dar si accesul la portalul Mini Online care trimite aplicatiei informatii utile precum stiri, starea vremii sau preturile la benzinariile din proximitate.

Daca din punct de vedere stilistic, faceliftul nu aduce mare lucru, inginerii marcii sustin ca au recalibrat motorul TwinPower Turbo Technology, prevazut de acum cu carcasa din fibra de carbon pentru a reduce greutatea.

Motorizarile Mini sunt prevazute standard cu transmisia manuala in 6 trepte sau transmisia automata cu dublu ambreiaj si 7 rapoarte. Pentru anumite motorizari se poate opta pentru o transmisie automata cu 8 rapoarte.

Share

Leave a Reply

3 × four =