Stiri

Facelift si grila iluminata pentru toate versiunile BMW Seria 8

De 26 ianuarie 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

 BMW Seria 8 Coupé, Cabriolet si Gran Coupé vin de acum echipate standard cu pachet Sport M. A fost introdusa grila frontala “Iconic Glow” iluminata, alaturi de farurile LED adaptive cu distributie variabila a luminii, luminile adaptive pentru viraje si asistentul BMW Selective Beam cu efect antiorbire pentru faza lunga in standard. Pentru caroserie au fost introduse patru noi finisaje de culoare: Skyscraper Grey metalizat, San Remo Green metalizat, M Portimao Blue metalizat si BMW Individual Frozen Tanzanite Blue. Mai mult, versiuni suplimentare ale jantelor M, din aliaj usor, sunt acum disponibile optional in format de 20 de inci.

La interior display-ul central a fost marit de la 10,25 la 12,3 inci, aceeasi marime ca si a instrumentarului de bord din spatele volanului. In plus, echiparea de baza a motorizarilor cu sase cilindri a fost extinsa, pentru a include scaunele multifunctionale, anterior standard doar pentru modelele de top. Tot in standard vine si volanul M imbracat in piele, cu padele. Faceliftul dispune standard de Driving Assistant, inclusiv alerta de coliziune frontala, avertizare de schimbare a benzii si avertizare de parasire a benzii, precum si functia de recunoastere a semnelor de circulatie Speed Limit info cu indicator de interzice a depasirii.

Sunt disponibile trei motoare – doua cu benzina: 3.0 litri benzina de 333 CP si V8 de 4,4 litri cu 530 CP si un turbodiesel mild-hybrid de 3.0 litri si 340 CP – asociate cu tractiune spate sau xDrive. Este disponibila si o editie limitata, denumita The 8 X Jeff Koons, care este disponibila si in Romania. Koons este un artist american care a contribuit la finisajele si cromatica modelului.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373