Stiri

Fanii Top Gear catre BBC dupa anuntarea noilor prezentatori: Mai bine anulati emisiunea

De 24 octombrie 2018No Comments

Fanii britanici ai show-ului Top Gear de pe BBC2, buni cunoscatori ai noilor prezentatori Paddy McGuinness si Andrew Flintoff, sunt nemultumiti de alaturarea celor doi cu Chris Harris pentru a prezenta sezonul 2019 al cunoscutei emisiuni auto.

Ba mai mult, britanicii spun ca Matt LeBlanc, actorul american din serialul Friends, si Rory Reid, cei inlocuiti mai precis, erau mult mai potriviti pentru rolul de prezentatori Top Gear, date fiind cunostintele lor asupra masinilor. Pe cand, McGuinness este un comic talentat, dar fara aplecare consemnata asupra automobilelor, iar Flintoff este un fost jucator de cricket care a imbratisat cariera de comentator TV.

Desi recunosc ca show-ul va castiga mai mult umor si poate mai multa dinamica, vocile revoltate de pe retelele de socializare au preconizat ingroparea emisiunii transformata intr-o adevarata opera de arta de trioul Clarkson-May-Hammond.

Pana si un fost prezentator al Top Gear-ului din anii ’90, Tiff Needell, actualmente gazda a show-ului rival Fifth Gear, si-a aratat ingrijorarea, spunand ca Top Gear va deveni  o emisiune auto „usurica”. In mod surprinzator, Rory Reid, exilat la rubrica Extra Top Gear, si-a aratat obiedienta spunand ca de acum va face parte dintr-o echipa si mai buna si ca e mandru ca va face parte din ea.

Share

Leave a Reply

one × two =