Stiri

Ferrari 458 Italia, dedicat lui Niki Lauda

De 18 noiembrie 2013No Comments

Programul Ferrari Tailor Made continua cu inca un model unicat dedicat in acest caz legendarului pilot de Formula 1 Niki Lauda. Ferrari a lucrat la modelul special pornind de la un 458 Italia si a utilizat, la cererea proprietarului, exclusivistul program Tailor Made.

Dezvluirea acestui model unicat coincide cu anul lansarii filmului Rush, pelicula care trateaza povestea sezonului de Formula 1 din 1976, cand James Hunt si Niki Lauda s-au luptat pentru titlul mondial. Cu ajutorul unui designer personal de la Maranello Style Centre vehiculul prezinta, in mod evident, o trimitere la masinile de Formula 1 din anii ‚70 cand Niki Lauda concura cu succes pentru Calutul Cabrat.

Acest 458 Italia este personalizat cu un acoperis alb peste care a fost pictat longitudinal steagul Italiei. De asemenea, jantele masinii sunt vopsite intr-o nuanta aurita.

Chiar si in cabina se poate observa motivul steagului italian, la nivelul scaunelor sau pe consola centrala. Mai mult, tapiteria din piele a primit cusaturi cu ata rosie, vizibile pe scaune, plansa de bord, volan sau in zona instrumentarului de bord. {gallery}458 Italia Niki Lauda{/gallery}

Share

Leave a Reply

fifteen + seventeen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373