SpecialStiri

Ferrari 488 GTE AF CORSE #51” de la LEGO Technic

De 14 decembrie 2020No Comments

Grupul LEGO® a dezvaluit  cel mai recent model de la grila de start, LEGO® Technic™ Ferrari 488 GTE “AF CORSE #51”. Cu multe premii castigate in cursele de viteza pe circuit, model este reprodus acum in detaliu, in doar 48 de centimetri lungime, fiind realizat din 1.677 de piese si destinat fanilor cu varste de peste 18 ani.

Cu un look agresiv, include suspensii fata-spate, linii aerodinamice, un motor V8 cu pistoane in miscare si volan cu simbolul brandului, calutul cabrat, pentru mai multa autenticitate. Numarul de cursa original, abtibilduri cu sponsori si vopseaua tricolora vin in completarea acestui model epic. Odata finalizat, modelul poate fi testat sau doar expus. 

„Sansa de a reproduce un model Ferrari in forma LEGO Technic este un vis din copilarie care devine realitate”, declara Lars Krogh Jensen, Designer LEGO Technic. „Ferrari este recunoscut pentru autovehiculele incredibile, asa ca am stiut ca trebuie sa imping limitele sistemului LEGO Technic pentru a aduce un omagiu acestui model iconic de circuit. Modelul reproduce silueta sofisticata a originalului, incluzand totodata si detalii tehnice, pentru a putea reda adevarata natura a 488 GTE. Construirea sa reprezinta o provocare pentru orice fan care apreciaza un design excelent si isi doreste sa afle mai multe detalii de inginerie si tehnologie de care aceasta macheta impresionanta dispune.”

LEGO® technic™ 42125 Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” este primul model LEGO Technic creat alaturi de Ferrari si continua un parteneriat intre cele doua branduri de peste 15 ani. Noua creatie  va fi disponibila incepand de la 1 ianuarie 2021, in magazinele retail partenere LEGO si LEGO.com, la pretul recomandat de 899 RON.

Share