Stiri

Ferrari a prezentat oficial modelul F12 TRS

De 23 iunie 2014No Comments

Cel mai scump si mai original model F12 a fost prezentat in acest weekend in Sicilia, creatia departamentului de proiecte speciale fiind realizata la cererea unui client VIP ce a dorit sa ramana anonim.

Tot necunoscut este si pretul acestui exemplar, Ferrarii “uitand” sa pomeneasca ceva de el, insa avand in vedere nivelul modificarilor se vehiculeaza un pret de aproximativ tre milioane de euro.

Caroseria lui F12 TRS are un kit aerodinamic mult mai impunatator fata de versiune din care provine. Acoperisul a fost inlaturat, iar parbrizul ingust se continua cu geamurile laterale formand o banda neagra.

Pentru ca asemanare cu modelul 250 Testa Rossa din 1957 sa fie si mai vizivila, capota motorului este prevazuta cu un geam pentru a pune in evidenta chiulasa de culoare rosie.

Zvonurile initiale indicau prezenta la bord a unui sistem KERS, insa Ferrari F12 TRS are sub capota doar motorul V12 de 6,2 litri care produce 740 CP, exact ca la versiune de baza. Performantele sunt similare cu ale modelului Berlinetta, adica un demaraj pana la 100 km/h de doar 3,1 secunde, in timp ce pentru a atige 200 km/h este nevoie de 8,5 secunde. Ferrari F12 TRS poate atinge o viteza maxima de 340 km/h.   

http://www.youtube.com/watch?v=IOT3L6U9fV4

Share

Leave a Reply

two × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373