Stiri

Ferrari Hong Kong sarbatoreste 30 de ani cu peste 600 de masini

De 21 octombrie 2013No Comments

Constructorul italian a profitat de implinirea a trei decenii de cand s-a lansat oficial in Hong Kong pentru a organiza un evenimemt grandios la care au luat parte peste 600 de masini Ferrari.

Aproximativ 2.000 de invitati, printre care se afla si o parte dintre cei 1.700 de proprietari de Ferrari de aici, au luat parte la evenimentul organizat cu acesta ocazie la Asia World Expo pe insula Lantau.

Cele peste 600 de masini Ferrari care au luat parte la eveniment au fost aranjate pentru a forma o floare cu cinci petale, care reprezinta simbolul Hong Kong-ului, si inscriptia  HK 30, incadrate de un chenar rosu.

Cu acesta ocazie, Ferrari a prezentat cea mai noua creatie a sa, modelul 458 Speciale, care a fost adus pe scena de catre Marc Gene, pilotul de teste Ferrari.

Printre masinile care au putut fi admirate s-au numarat  modele 195 Inter, 365 GTC sau Dino, iar dintre reprezentantii generatiei moderne au fost prezente exemplare 458 Challenge, 599 XX sau FXX Evoluzione.

http://www.youtube.com/watch?v=d-ZhPh5hX94

{gallery}Ferrari Honk Kong{/gallery}

Share

Leave a Reply

seventeen + 19 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373