Motorsport

Ferrari i-a prelungit contractul lui Raikkonen cu inca 1 an

De 20 august 2015No Comments

kimi-ferrari

Kimi Raikkonen, unul dintre veteranii Formulei 1, ultimul campion mondial al Scuderiei Ferrari (2007), si-a prelungit contractul cu team-ul italian pe inca un sezon.

Raikkonen va concura astfel si in 2016 pentru Ferrari, alaturi de Sebastian Vettel. Termenii financiari ai contractului pilotului finlandez nu au fost facuti publici. Pilotul nordic in varsta de 35 de ani ocupa locul 5 in clasamentul general din acest sezon, cu 76 de puncte adunate.

Credem ca prelungirea contractului lui Kimi aduce stabilitate in sanul echipei”, spune team-managerul Ferrari, Maurizio Arrivabene.

Acesta a fost planul nostru de la inceput iar cum relatia dintre Kimi si Seb este una buna am facut ceea ce ce trebuia. Totodata, prelungirea contractului demonstreaza increderea enorma pe care i-o acordam si ne asteptam ca aceasta incredere sa fie bine rasplatita”, mai spune comunicatul de presa al Scuderiei italiene.

Share

Leave a Reply

twenty + three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373