Stiri

Ferrari: Nu vom construi niciodata un SUV sau o limuzina

De 14 mai 2013No Comments

Speculatiile din ultima vreme conform carora Ferrari va construi o limuzina sau chiar un SUV au fost infirmate chiar de boss-ul companiei, Luca di Montezemolo.

Ferrari nu va construi niciodata masini in afara segmentului sau, adica modele sport si GT. Bossul companiei, Luca di Montezemolo, a declarat ca un SUV sau o limuzina nu s-ar potrivi acestui brand.

„Noi punem accentul pe mostenire si experienta. Vom produce modele noi in viitor, dar pozitionaea lor va fi mereu in stransa legatura cu istoria noastra” a declarat Montezemolo.

Intrebat despre decizia de a limita productia anuala Ferrari la 7.000 de unitati, Montezemolo a spus “Nu cred ca limita impusa va afecta in vreun fel imaginea marcii.”

Cei care astepta un SUV sau o limuzina din partea constructorului italian sunt indrumati catre Maserati care a lansat de curand modelul Ghibli si se pregateste sa introduca in gama si primul SUV.

Share

Leave a Reply

3 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373