Stiri

Ferrari recheama in service 85 de LaFerrari

De 24 iunie 2015No Comments

Cel mai rapid Ferrari din istoria Calutului Cabrat – LaFerrari – sufera o mica lovitura de imagine. Marca italiana de supercaruri anunta ca in cadrul a doua campanii de recall, nu mai putin de 85 de supercaruri se vor intoarce in service.

Toate exemplarele sunt rechemate in service doar in SUA, pentru ca problemele nu sunt conforme cu legislatia federala din aceasta tara. 

Prima chestiune care a determinat recall-ul se refera la tetierele scaunelor de pe LaFerrari. Acestea nu absorb destula energie in cazul unui impact si nu sunt astfel conforme cu regulile din America. Recall-ul se refera la furnizorul de tetiere Lear, si doar exemplarele dotate cu aceste scaune vor fi rechemate in service pentru inlocuirea tetierelor. 

Al doilea recall este cauzat de sistemul de monitorizare al presiunii din pneuri, care in cazul unei pene va afisa informatii gresite, mai precis vor informa soferul ca mai pot continua condusul pana la viteza de 80 km/h. Dealerii Ferrari vor repara gratuit si aceasta problema printr-un update facut soft-ului. 

Share

Leave a Reply

nine + 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373