Stiri

Oficial: Ferrari va lansa un nou model in fiecare an

In cadrul conferintei Fiat Chrysler din Auburn Hills, Michigan, CEO-ul Sergio Marchionne a rezervat timp pentru a vorbi si despre cel mai popular brand afiliat grupului – Ferrari.

Nu vreti una dintre aceste masini in fata casei voastre”, si-a inceput Marchionne discursul glumind. Oficialul italian nu a putut da prea multe informatii. De fapt, discursul lui despre Ferrari a fost vag si extrem de simplu.

Practic, a confirmat ca Ferrari va lansa in urmatorii 5 ani cate un nou model in fiecare an, insa nu a fost pronuntat niciun nume. Mai mult, Calutul Cabrat are plan pastrarea exclusivitatii absolute, motiv pentru care nu va putea produce mai mult de 7.000 de masini pe an, chiar daca are capacitatea sa produca chiar si 10.000 unitati.

In final, Marchionne a tinut sa precizeze ca Ferrari are o valoare inestimabila si nu este de vanzare. „90% din actiuni sunt detinute de Fiat si actionarii sai, adica sunt exact unde le e locul”, a mai spus managerul FCA. 

Share

Leave a Reply

7 + 16 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373