Stiri

Ferrari va produce maxim 7.000 de masini pe an

Presedintele Ferrari a dezvaluit ca productia marcii va fi limitata la un numar de 7000 de unitati pe an, in dorinta de a mentine exclusivitatea.

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a declarat ca productia producatorului italian de supercaruri se va limita la 7.000 de unitati pe an.

Marca italiana nu va vinde mai mult de 7000 de masini pe an pentru ca are in plan sa se axeze mai mult pe exclusivitate. „Oamenii ma intreaba daca nu cumva insistenta mea de a nu vinde mai mult de 7000 de masini pe an nu va rani brandul, dar eu nu cred in asta”, a spus Mentezemolo.

Cat despre posibilitatea unui SUV sau a unui model cu patru usi, seful Ferrari a spus ca exista un raspuns la asa ceva si se cheama Maserati.

Mai mult, boss-ul italian ramane in continuare conservator si sustine ca nu va exista un Ferrari electric atata timp cat el va conduce destinele Calutului Cabrat.  

Share

Leave a Reply

two × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373