Motorsport

Ferrari vrea sa revina in Le Mans

De 19 decembrie 2013No Comments

Ferrari ar putea tinti o intoarcere la cel mai inalt al motorsportului de anduranta, odata ce regulamentele din Formula 1 impun motorizari acceptate si in regulamentele LMP1. Cu alte cuvinte, Ferrari ar putea intra in cursa de 24h de la Le Mans.

Ferrari nu mai are o echipa pentru prototipuri din seria Le Mans din 1973, insa odata cu noile regulamente din F1 si intrarea Porsche in Le Mans, unde va concura cu Audi si Toyota, competitia devine tot mai interesanta si pentru Calutul Cabrat, conform ESPN.

Incepand cu anul viitor, concurentii din Marele Circ vor avea la dispozitie motorizari V6 de 1.6 litri turbo. Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a vorbit la sarbatoarea de Craciun tinuta in cadrul companiei laudand programul GT si lasand deschisa portita catre Le Mans.

Am castigat cu 458 GTE, dar nu e o idee rea sa concuram in Le Mans la cea mai inalta categorie. Poate intr-o zi ne vom intoarce si vom castiga, vom spune multumesc si vom merge acasa. Poate ar trebui sa ne gandim la asta”, a declarat Luca di Montezemolo. 

Share

Leave a Reply

two × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373