Special

Festivalul vitezei de la Goodwood va celebra marca Mazda

De 18 februarie 2015No Comments

Mazda va fi în centrul atenției la cel mai prestigios festival de motorsport din lume, sărbătorind spiritul său competițional cu modele devenite legende, alături de mașinile elegante din noua gamă, care va crește cu trei modele noi anul acesta.

De-a lungul istoriei sale, Mazda a sfidat convenţionalul cu abordarea sa inovatoare în materie de automobile. A fost singurul producător auto care a promovat cu succes motorul rotativ pe piață, iar apoi a câștigat cursa de 24 de ore de la Le Mans cu o mașină propulsatăde un motor rotativ. Mazda a readus la viață mașinile sport ușoare accesibile prin Mazda MX-5 și nu s-a oprit din eforturile inovatoare de a produce mașini mai bune, așa cum se vede astăzi prin tehnologia SKYACTIV.

Printre modelele vedetă din acest an se numără Mazda CX-3, un SUV de mici dimensiuni complet nou, a patra generație MX-5 și nou-lansata Mazda2 supermini. Între 25 și 28 iunie,iubitoriicurselor, care vor fi prezenți la Festivalul Vitezei, care include și Moving Motor Show, se vor bucura, de asemenea, de sunetul unic al Mazdei 787B, care a câștigat Le Mansîn 1991, alăturide multe alte modele clasice din trecutul competițional al Mazda. Elementul central din acest an, o sculptură auto creată de renumitul artist Gerry Judah, împreună cu Mazda, va transforma peluza din fața Casei Goodwood, centrul proprietății Goodwood și punctul principal al evenimentului.

 

„Tema pentru acest an a festivalului este ‘Flat-out and Fearless: Racing on the Edge’, care se aliniază perfect cu încercarea continuă a Mazda de a respinge tot ce ține de convențional în tehnică și de lupta pentru a crea ceva unic”, a comentat fondatorul festivalului Lordul Charles March. „Suntem încântați să sărbătorim realizările Mazda din motorsport și tehnologiile inovatoare ale automobilelor de serie, precum și să o ajutăm săîși prezinte noile autoturisme comunității internaționale de entuziaști și mass-mediei auto din lume – un public pe care numai Goodwood îl poate atrage.”

Share

Leave a Reply

5 + 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373