Stiri

Fiat 500 Abarth va primi o cutie de viteze automata

De 11 aprilie 2013No Comments

Pentru a face ca micul 500 Abarth sa aibe succes cu adevarat pe piata americana, Fiat mai trebuie sa faca ceva. Sa adauge o cutie de viteze automata.

Tim Kuniskis, presedintele filialei nord americane a grupului Fiat, a confirmat planul de a introduce pe piata americana un Fiat 500 Abarth echipat cu cutie de viteze automata.

Acest lucru nu se va intampla imediat, deoarece oficialii conpaniei considera ca actuala cutie de viteze manuala este suficienta pentru moment.

Insa cererile din partea clientilor pentru o cutie de viteze automata sunt suficient de multe pentru ca Fiat sa tina cont de ele. In plus, aceasta va acoperi o arie mai mare de clienti si va include un procent mai mare de femei, in acest moment 80% dintre clienti lui 500 Abarth fiind barbati.

Lansarea versiunii cu cutie de viteze automata ar putea sa aiba loc in acelasi timp cu lansarea versiunii decapotabile, 500C Abarth.

Share

Leave a Reply

two + thirteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373