Stiri

Fiat a pregatit pentru Los Angeles un 500 inspirat din… 500

De 15 noiembrie 2013No Comments

Programat sa intre in vanzare din primavara anului viitor, Fiat 500 1957 Edition este o interpretare moderna a modelului Cinquecento (500) din 1957.

La baza se afla un 500 in echiparea Lounge, care a primit o transformare estetica ce il apropie ca aparitie de modelul original. Elementul principal este culoarea, constructorul italian oferind clientilor de 500 1957 Edition posibilitatea de a alege intre Bianco (alb), Verde Chiaro (verde deschis) and Celeste (bleu).

Pe langa acestea, masina are acoperisul vopsit in alb si jante de 16” care ne duc cu gandul la aceeasi perioada din istoria firmei. Pentru habitaclu a fost folosita tapiterie din piele de culoare maro si accente metalice pentru crearea unei atmosfere “retro”, care se regaseste si pe cheia masinii unde a fost inscriptionat numele editiei speciale.

Propulsia este asigurata de motorul MultiAir de 1,4 litri care firnizeaza 100 CP si care poate fi cuplat la o transmisie manuala cu cinci trepte, sau la una automata cu sase rapoarte. 

Share

Leave a Reply

twelve − six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373