Stiri

Fiat Doblo ajunge in SUA ca RAM ProMaster City

De 3 decembrie 2013No Comments

RAM, divizia utilitare a concernului Chrysler, a anuntat introducerea pe piata din Statele Unite a unui model de dimensiuni mici ce va va fi pozitionat sub ProMaster.

Denumit sugestiv ProMaster City, noul model are la baza un Fiat Doblo caruia constructorul american i-a aplicat o serie de operatii estetice pentru a se integra stilistic in gama ProMaster.

Fiat Dolbo a castigat de doua ori titlul “Van of the year”, in 2006 si 2011, iar de la lansarea sa din anul 2000 si pana acum au fost construite peste doua milioane de exemplare. Aceasta carte de vizita va fi folosita pentru a introduce utilitara pe piata americana, desi aici nu va fi oferita cu motorul diesel care a consacrat-o in Europa, ci va primi un propulsor pe benzina ce va fi cuplat probabil la o cutie de viteze automata.

RAM nu a precizat data exacta la care va fi lansat noul model, dar ne asteptam ca acest lucru sa se intample pana la jumatatea anului viitor. 

Share

Leave a Reply

four × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373