Stiri

Fiat lanseaza in Brazilia primul SUV coupe al marcii

De 7 august 2022No Comments

Prezentat si destinat, cel putin deocamdata, continentului sud-american, Fiat Fastback este un SUV coupe care intra teoretic pe segmentul lui Renault Arkana si Peugeot 408. Italienii au prezentat teasere inca de vreo 4 ani incoace, dar abia acum au venit cu primele imagini.

Cel putin la partea din spate si din profil, modelul seamana destul de bine cu BMW X4, inclusiv la nervurile laterale. Nu stim inca nici o data tehnica sau privind dimensiunile, dar estimama ca masina are in jur de 4,5 metri lungime. Partea frontala este dominata de noul logo FIAT, regasit pe imensul calandru, incadrat de farurile cu tehnologie LED. Practic, este replicat la o scara mai mare “nasul” modelului Pulse, disponibil exclusiv in America de Sud.

Chiar daca bandourile negre de jur-imprejurul caroseriei, alaturi de garda mai mare si consolele scurte, duc cu gandul la posibile aptitudini off-road, este foarte putin probabil ca Fastback sa aiba tractiune integrala. Solutii ar fi in Grupul Stellantis: pe de o parte ar trebui fie sa imprumute de la Jeep un sistem 4×4, fie sa incorporeze un sistem hibrid, asa cum se intalneste la modelele Opel sau Peugeot. Vanzarile noului model vor debuta in Brazilia in trimestrul trei al acestui an. Pentru moment nu s-au anuntat planuri referitoare la aducerea lui Fastback pe piata europeana.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373