Stiri

Fiat nu vrea un salon auto la Milano

De 19 noiembrie 2013No Comments

Incercarea italienilor de a reveni pe scena saloanelor auto de talie mondiala a esuat, deoarece Fiat, conpania care ar fi trebui sa sustina evenimentul, a refuzat oferta.

Raspunsul nu ne surprinde, deoarece pe fondul scaderii dramatice a vanzarilor de automobile pe piata din Europa, cu greu s-ar fi gasit porducatori de automobile dornici sa cheltuie o mica avere pentru a participa la inca un eveniment european in fiecare an.

“Nu credem ca industria auto are nevoie de inca un salon in Europa. Suntem de parere ca bienalul Frankfurt Motor Show, care alterneaza cu show-ul similar de la Paris, si Geneva Motor Show satisfac nevoile producatorilor si ale publicului” se arata intr-un comunicat de presa al constructorului italian.

Milan Motor Show era programat sa aibe loc anul viitor in locatia numita Fiera Milano, situata la 15 minute de cel de-al doilea mare oras din Italia. Organizatorii sperau ca Fiat sa sprijine proiectul si sa-si forteze astfel rivalii Renault, Peugeot si Volkswagen sa participe la eveniment.

Share

Leave a Reply

6 + 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373