Stiri

Fiat Pulse primeste tratamentul Abarth pentru Brazilia

De 18 martie 2022No Comments
; ; ; ;

Un noul model Fiat va purta logo-ul Scorpionului, dar va fi destinat, cel putin pentru moment, exclusiv Braziliei. Modelul nu este cunoscut in Europa, se numeste Pulse si este un crossover de clasa mica. Reteta este cea binecunoscuta versiunilor Abarth, cu un look sportiv si detaliile clasice, precum aplicatiile alb-rosu de pe caroserie, jantele cu design particular, eleron, spoiler agresiv si difuzor.

In cazul lui Pulse, carcasele oglinzilor retrovizoare sunt rosii, iar pe hayon apare scris “ABARTH” cu majuscule negre in locul logo-ulu. Cum este o caroserie mai inalta, bandourile negre fac parte din peisaj si se asorteaza cu jantele si plafonul, tot negre.

Interiorul nu a fost aratat inca, dar se cunosc datele tehnice. Se poate alege intre un 1.3 aspirat de 107 CP / 134 Nm si un 1.0 turbo Multiair, ce dezvolta 130 CP si 200 Nm. Pentru ca vorbim de piata sud-americana, ambele motoare pot fi alimentate si cu etanol, foarte popular in tarile din zona. Singura transmisie disponibila este CVT.

Pulse Abarth nu este pentru primul model cu insemnele Scorpionului pentru Brazilia. In 2002, se lansa Stilo Abarth, cu motor de 2.4 litri, cinci cilindri si 167 CP (0-100 km/h in 8,4 secunde), iar in 2014 ii urma 500 Abarth cu 1.4 Multiair Turbo, tot 167 CP.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373