HighlightStiri

Fiat Tipo Cross debuteaza cu ocazia faceliftului

De 26 octombrie 2020octombrie 28th, 2020No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Gama Tipo a fost improspatata complet, aducand noi faruri LED, bare de protectie modificare si un nou logo Fiat, de mari dimensiuni, pe calandru. Tipo este primul model al marcii care foloseste acest nou badge.

Si in interior sunt multe noutati, printre care un instrumentar de bord TFT de 7 inci, care inlocuieste cadranele analogice, un volan redesenat si comenzi noi pentru sistemul de ventilatie. Sistemul de infotainment Uconnect 5 cu ecran de 10,25 inci este translatat de la noul 500 si ofera conectivitate Apple carPlay si Android Auto.

Debuteaza cu acest prilej echiparea Cross, in dpua versiuni: Tipo City Cross si Tipo Cross, ambele disponibile pe caroseria cu cinci usi. Principalele modificari stilistice sunt specifice modelelor crossover, precum garda la sol marita, anvelope mai mari, protectii nerge pe caroserie si bare de amarare pe plafon.

Motoarele sunt de generatie nou, cu versiunea pe benzina Firefly, cu trei cilindri, ce dezvolta 100 CP si 190 Nm, respectiv dieselul Multijet in doua versiuni de putere: 95 CP si 130 CP.

Share