HighlightStiri

Finalistele Masina Anului 2020 in Romania

De 3 decembrie 2019No Comments
; ; ; ;

Pe 2 decembrie a avut la Academia Titi Aur sesiunea de testare a finalistelor concursului Masina Anului 2020 in Romania. Cele sase modele care isi vor disputa titlul sunt Kia XCeed, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Skoda Kamiq si Toyota Corolla. Membrii juriului au mers initial cu toate modelele intr-un test, tip caravana, pe drumuri nationale, insumand aproximativ 50 km.

Testele pe circuit au fost constat intr-o sectiune de slalom si manevrabilitate, rulare la viteze mari in cerc, pe diferite texturi de asfalt si diferite raze de bracare, franare de urgenta de la 100 km/h, o portiune virajata parcursa in viteza si, in final testul elanului, efectiat la viteze de 60-70 km/h. Fiecare membru al juriului a parcurs acest traseu cu toate modelele aflate in concurs.

Spre deosebire de alti ani, cand jurizarea si anuntarea castigatorului se facea in aceeasi zi cu testele, anul acesta votul a fost mutat in data de 14 decembrie, cand evenimentul va fi difuzat live de TVR 1, incepand cu ora 21:00.

Share

Leave a Reply

three + 7 =