Stiri

Ford a facut o frana de mana special pentru drifturi

De 1 noiembrie 2017No Comments

Ford today announces the all-new Ford Performance Drift Stick, the first-ever, rally-inspired electronic handbrake, developed and designed for Focus RS and approved by rally and stunt star Ken Bock.

Ford Performance, divizia speciala a celor de la Ford, a prezentat noul schimbator special pentru drifturi – Drift Stick.

In realitate, Ford a implementat o frana de mana electronica inspirata de pe masinile de raliu si creata speciala pentru Focus RS. Noul Drift Stick este creat de aceeasi echipa responsabila cu functia speciala de Drift de pe noua generatie a lui Focus RS.

Practic, noul Drift Stick este un levier din aluminiu care opereaza asupra diferentialului spate astfel incat sa blocheze rotile de pe spate, dupa acelasi principiu folosit in raliuri. Dincolo de designul atragator si orientat catre performanta, gaselnita Ford Performance are menirea de a aduce mai multa placere celor care isi cumpara un Focus RS.

Celebrul drifter Ken Block, ambasador Ford, a fost consulatat la acest proiect si spune ca va oferi mai multa placere celor aflati la volan, care de acum pot face drifturi precum profesionistii. Pretul acestei dotari speciale ajunge la 1000 dolari.

Share

Leave a Reply

three + seventeen =