Stiri

Ford a pregatit pentru Detroit noul Mustang Bullit

De 15 ianuarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Ford prezinta la Salonul Auto de la Detroit noua generatie a modelului de inalta performanta Mustang Bullit, bazat pe versiunea Mustang S550.

Pentru a puncta natura speciala a modelului, Ford a ales sa implementeze o transmisie manuala unde manerul schimbatorului de viteze este vopsit in alb si trimite la masina Bullit din filmele de acum 50 de ani. Noul Bullit dispune de toate dotarile modelelor Mustang GT Premium si Performance Package, in timp ce motorizarea V8 de 5.0 litri a fost imbunatatita astfel incat sa furnizeze 475 cai putere si un cuplu maxim de 570 Nm.

In aceste conditii, noul Mustang Bullit poate ajunge la viteza maxima de 263 km/h. Din echiparea standard nu lipseste volanul imbracat in piele, cusaturile cu ata verde si instrumentarul de bord digital de 12 inch.

Noul Bullit este, asa cum Steve McQueen a fost, pur si simplu cool. Ca designer, este Mustangul meu favorit, pentru ca nu face uz de dungi de racing, spoilere si embleme. Nu are nevoie de nimic, e pur si simplu cool”, declara Darrell Behmer, designerul sef la Mustang.

Noul Bullit vine in nunata clasica de caroserie – Dark Highland Green -, dar poate fi comandat si intr-o nuanta Shadow Black. Cu cateva accente din crom, in jurul grilei si a geamurilor, cu jante de 19 inch, frane Brembo, modelul aduce un tribut masinii originale.

Share

Leave a Reply

4 + one =