Stiri

Ford ar putea avea un profit trimestrial record

De 24 aprilie 2013No Comments

Estimarile arata ca pentru primul trimestru Ford va avea un profit de circa 2,7 miliarde de dolari, un record pentru perioada aceasta. Analistii economici de pe piata americana spun ca Ford ar putea inregistra, in primul trimestru al anului, un profit inainte de impozitare de 2,7 miliarde dolari, ceea ce ar consemna un record pentru compania din Detroit.

Ar fi cel mai mare profit inregistrat vreodata de Ford in primul trimestru.  Rezultatul impresionant este un semn ca economia incepe sa-si revina, cred aceeasi specialisti. Morgan Stanley si JP Morgan Chase estimeaza ca primul trimestru va aduce celor de la Ford o crestere a profitului de 12 procente.

Urmatorul obiectiv al presedintelui Alan Mulally este ca gigantul auto sa castige cota de piata atat pe segmentul de autoturisme cat si pe cel al utilitarelor. Motoarele acestei cresteri spectaculoase o reprezinta cererea mare pentru modelul pick-up F-150, extrem de profitabil, dar vanzarile foarte bune la sedanul Fusion.

Share

Leave a Reply

11 + five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373