Stiri

Ford C-Max Hybrid

De 19 august 2013No Comments

Ford a introdus o versiune imbunatatita a modelului C-Max Hybrid, disponibila in showroom-uri din iarna acestui an. Versiunea ecologica a MPV-ului american prezinta o serie de modificari care duc la scaderea consumului.

Designerii Ford au lucrat indeaproape cu inginerii pentru a imbunatati aerodinamica masinii. Astfel s-au efectuat modificari la nivelul stalpilor A, la nivelul striatiilor de pe capota sau a deflectorului spate. Pentru o eficienta sporita, etajarea vitezelor a fost regandita iar software-ul a fost prevazut cu functii de inchidere automata a sistemului de climatizare.

Desi perioada testelor nu s-a incheiat, se estimeaza ca nivelul consumului mixt va scade de la 5,7 litri la 100 km la 5 litri la 100 km. Modificarile aduse lui C-Max au venit in urma nemultumirilor clientilor actualului model, care pretind ca nivelul consumului nu se apropie de cifrele oficiale. Ford a decis sa-i rascumpere pe acestia cu sume cuprinse intre 325 si 550 de dolari. 

Share

Leave a Reply

three − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373