Stiri

Ford dezvaluie un logo special care celebreaza 50 de ani de Mustang

De 8 aprilie 2013No Comments

Ford Mustang, legendarul muscle-car american, va fi aniversat cum se cuvine de compania americana. Ford este una dintre cele mai prestigioase marci auto din lume iar logo-ul companiei, supranumit „Blue Oval (Albastrul Oval – n.r.)” poate fi usor recunoscut sau asociat cu ceea ce reprezinta.

Ford a prezentat un logo special, prin care comemoreaza aniversarea a 50 de ani de la aparitia modelului Mustang.  Emblema aniversara nu este destinata in mod special utilizarii pentru industria auto, ci ca produs de marketing pe tricouri, ceasuri si alte obiecte.

Desenul in sine este rezultatul unei competitii interne intre designeri si ii apartine lui Michael Thompson. Un numar de 50 de companii vor comercializa produsele branduite cu noul logo inainte ca legendarul Mustang sa implineasca 50 de ani, in 17 aprilie 2014.

Insa celebrarea modelului va incepe cu un an mai devreme, inca din zilele Salonului Auto de la New York 2013. Nu este exclus ca viitoarea generatie a modelului Mustang sa apara, ca o surpriza imensa, chiar in ziua in care compania celebreaza cei 50 de ani ai modelului.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

5 × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373