Stiri

Ford E-Transit, complet electric, pe piata din 2022

De 13 noiembrie 2020No Comments
;;;;;;;

Cea mai bine vanduta autoutilitara din lume, Ford Transit, primeste o versiune full electrica, cu baterie de 67 kWh si autonomie de pana la 350 km. Motorul electric dezvolta 269 CP si 430 Nm, tractiunea facandu-se pe puntea spate. E-Transit va avea mai multe moduri de setare a sistemului de rulare, cu un program special Eco Mode ce aduce o eficienta imbunatatita cu 8-10 procente.

Este oferita si functia de programare a sistemului de climatizare, in timpul incarcarii bateriei, pentru a obtine temperatura dorita in habitaclu la inceputul calatoriei, asigurand astfel autonomia maxima disponibila.

Ford ofera o gama variata de solutii de incarcare, potrivite atat pentru operatorii de transport, cat si pentru privati. E-Transit poate absorbi pana din retea 115 kW, utilizand un incarcator rapit, care „umple” bateria de la 15% la 80% in aproximativ 34 de minute. De asemenea, exista si un charger on-board, care incarca bateria la 100% in 8,2 ore.

Optional, clientii europeni vor putea comanda pe masina o priza de 2,3 kW (Pro Power Onboard) pentru a alimeta echipementele de lucru. Gama E-Transit ofera 25 de configuratii (van, double-cab si sasiu) cu diverse lungimi si inaltimi, respectiv diverse mase maxime totale, de pana la 4,25 tone. Masa utila variaza intre 1.616 kg pentru van si 1.967 kg pentru versiunea sasiu.

Ford va produce versiunea europeana a modelului E-Transit in Turcia, la fabrica Ford Otosan, din Kocaeli, de pe liniile careia mai iese modelul Transit Custom Plug-In Hybrid. Ford va oferi o garantie nelimitata ca si numar de kilometri in primul an, la care se adauga pachetul de opt ani si 160.000 km.

Share