HighlightStiri

Ford GT se improspateaza pentru 2020

De 7 februarie 2020No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Ford GT continua sa se produca pana la sfarsitul lui 2022, iar acum propune o lista noua de optionale si un upgrade pentru motor. Modelul american are deja statutul unui automobil de colectie, iar Ford mizeaza tocmai pe apetitul pasionatilor pentru a-si dota masina cu aproape toate echiapemnete disponibile contra-cost. Printre pachetele introduse se numara asa numitul GT Liquid Carbon, care include caroserie din fibra de carbon, acoperita doar cu un strat de lac transparent, fara a fi vopsita.

Versiunile cu acest pachet vor fi produse in serie limitata, iar clientulm va primi si jante tot din carbon, in vreme ce interiorul si etrierele au o paleta de cinci culori, iar dungile de pe caroserie doua variante de nuante. In pachet nu sunt incluse centurile de siguranta cu prindere in sase puncte si prinderile rotilor intr-un singur prezon central, realizat din titan.

Ford GT Heritage Edition 2020, inspirat din exemplarele Gulf Racing si-a schimbat cifra inscriptionata pe caroserie (poe aripi si pe capota), acum fiind 6, in loc de 9. Iar acum sunt disponibile pentru prima data si jante de carbon.

Pentru 2020, Ford GT primeste un nou sistem de esapament din titan, mai usor cu 4 kg decat precedentuo, furnizat de Akrapovic si care va fi echipament de serie. Motorul V6 de 3.5 litri Ecoboost ajunge la 660 CP datorita unor modificari tehnice care au inclus un update al softului de comanda, injectoare noi si un nou sistem de racire al pistoanelor.

De asemenea, prizele de aer ale intercoolerelor au fost modificate, pentru un aport suplimentar si mai eficient. Curba de cuplu are valori mai bune acum, iar Ford a revizuit si setarile modului Track, care aduce acum setari si mai extreme ale sasiului.

Share

Leave a Reply

eleven − 11 =