Stiri

Ford inchide productia supercarului GT cu o editie special Le Mans

De 8 octombrie 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

Cea de-a treia generatie a modelul Ford GT isi va opri productia in stil de campion, cu o editie limitata de 20 de exemplare, ce evoca victoria americana din 2016 la cursa de 24h de la Le Mans. Caroseria din fibra de carbon va fi vopsita in argintiu, cu finisaje rosii sau albastre, evocand desenul exterior cu rosu si albastru al masinii castigatoare la Le Mans, Ford GT No. 68.

Elementele care vor putea fi personalizate cromatic intr-una dintre cele doua culori vor fi spoilerele, pragurile usilor, difuzorul spate si mici portiuni ale jantelor si etrierelor. Un element special dezvoltat pentru GT LM este esapamentul din titan, turnat cu tehnologie de printare 3D.

In habitaclu se regasesc scaune din fibra de carbon cu tapiterie din Alcantara, cel din stanga de culoare rosie, iar al pasagerului gri inchis. Alcantara nu se regaseste doare pe scaune, ci si pe plafon, montanti si plansa de bord. Fibra de carbon este aparenta in cateva locuri, precum consola, aeratoarele sistemului de ventilatie si in partea de jos a montantilor A. Ford GT LM este echipat cu motorul EcoBoost de 660 CP, iar livrarile vor debuta chiar in aceasta toamna.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373