HighlightStiri

Ford Kuga primeste o versiune hibrid

De 17 noiembrie 2020No Comments
;;;;;

Dupa variantele Plug-In Hybrid si EcoBlue Hybrid, Kuga este disponibil si ca hibrid clasic, devenind cel mai electroficat model Ford din toate timpurile. Este vorba despre un sistem hibrid clasic, format dintr-un motor cu benzina de 2.5 litri, care functioneaza dupa ciclul Atkinson, alaturi de un motor electric si o baterie de 1,1 kWh, care poate sustine, pe distante scurte si la viteze mici, rularea electrica. 

Cum Ford anunta un consum mediu de 5,4 l/100 km, rezervorul de 54 de litri ii asigura, teoretic, o autonomie de 1.000 de km, mai mult decat ofera versiunea plug-in hybrid. Kuga Hybrid este si primul Kuga care combina sistemul de rulare electrificat cu tractiunea integrala Intelligent All-Wheel Drive, oferita optional pe anumite piete. Puterea totala este de 190 CP, cu transmisie CVT, care asigura masinii un sprint de la 0 la 100 km/h in 9,1 secunde.

Kuga Hybrid este disponibil in echiparile Trend, Titanium, Titanium X, ST Line, ST Line X si Vignale. In premiera isi face debutul pe Kuga noul sistem Lane-Keeping cu Blind Spot Assist, care detecteaza vehiculele care vin din spate si poate aplica o forta in volan pentru ca soferul sa nu schimbe banda.

Optional este disponibil sistemul de infotainment Ford SYNC 3, cu display de 8 inci si instaltie de sunet B&O. Ford Kuga Hybrid a intrat deja in productie la fabrica din Valencia, Spania.

Share