HighlightStiri

Ford Mustang Mach-E „aparut” accidental in configuratorul oficial

De 15 noiembrie 2019No Comments

Viitorul crossover electric al constructorului american va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles ce va avea loc spre sfarsitul acestei luni. Insa o postare de pe forumul MachEForum.com  prezinta capturi de ecran direct din configuratorul oficial Ford. Intre timp, link-ul respectiv nu mai este activ.

Mustang Mach-E este primul model Ford conceput de la o foaie alba special pentru a fi electric, cu o noua platforma dedicata, ce permite atat tractiune spate, cat si integrala. De fapt, Ford pregateste o seama de schimbari in strategia sa, dorind sa ofere pe viitor clientilor europeni versiuni hibrid, plug-in hibrid si full electric pentru fiecare model lansat.

Revenind la noul Mustang Mach-E, Ford avanseaza o autonomie de minim 480 de km si o capacitate de incarcare ce ii permite ca in 10 minute sa dobandeasca o autonomie de 75 km. Pozele dezvaluiesc apartenenta clara la linia Mustang, in vreme ce interiorul este complet digitalizat, cu o consola centrala imensa, in stilul Tesla. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul model va concura direct cu Tesla Model Y.

Alegerea numelui a fost facuta cel mai probabil din considerente de rezonanta si imagine, coupe-ul Mustang fiind un succes global. Prin urmare, ne putem astepta la o marire a familiei Mustang in viitorul apropiat, avand in vedere ca Ford mai are pe plansa de lucru inca un model full electric de marimea lui Kuga.

Ford va prelua primele comenzi ale lui Mustang Mach-E pentru SUA si Europa imediat dupa lansarea oficiala, livrarile urmand a incepe anul viitor.

Share

Leave a Reply

17 − 2 =