Stiri

Ford prezinta Mustang facelift pentru Europa

De 11 septembrie 2017No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Ford a asteptat din ianuarie pana acum pentru a lansa versiunea facelift a modelului Mustang pe piata din Europa. Ford va profita de prima zi de presa la Salonul Auto de la Frankfurt pentru a-si prezenta oficial versiunea europeana a facelift-ului pregatit pentru cel mai vandut supercar de pe Batranul Continent.

Ford Mustang nu se indeparteaza deloc de schimbarile stilistice aduse modelului de pe piata americana, urmand sa beneficieze de noi seturi de jante si nuante de caroserie: Kona Blue, Orange Fury si Royal Crimson. Cea mai importanta modificare adusa de facelift o regasim pe motorizare V8 de 5.0 litri, unde puterea dezvoltata de motor creste de la 410 la 450 cai putere.

Ford a facut acest anunt fara sa prezinte inca datele aferente performantelor. O veste importanta este scaderea puterii motorului 2.3 litri EcoBoost de la 317 cai la 290, realizata din motive care tin de standardele de emisii. In schimb, versiunea 2.3 litri va pastra nivelul de performante, gratie unor modificari.

Pe ambele motorizari va fi disponibila noua cutie automata cu 10 rapoarte, dar si o noua cutie manuala cu 6 rapoarte. Ford Mustang introduce si cateva moduri noi de rulare, cum ar fi Drag Strip, care ajuta la plecarea rapida de pe loc, My Mode, care personalizeaza cerintele soferului si Good Neighbor, care limiteaza nivelul de zgomot scos de evacuare.

Share

Leave a Reply

seventeen + 13 =