ElectricStiri

Ford Pro a prezentat noul E-Transit Custom

De 9 mai 2022mai 19th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Noua divizie dedicata utilitarelor – Ford Pro – aduce pe piata versiunea electrica a modelului Transit Custom. Acesta face parte din programul de electrificare, fiind un nou pas dupa lansarea lui E-Transit in luna martie. 

Noul model este anuntat de catre producator ca fiind proiectat pentru a deveni noua referinta in segmentul european al utilitarelor de “o tona”. Singura informatie tehnica disponibila pentru moment se refera la autonomie, desi este o valoare inca neomologata oficial. Insa bazandu-se pe propriile testari, Ford crediteaza E-Transit Custom cu un range de 380 km.

Totodata, mai aflam ca masina se poate incarca la statiile de curent continuu de mare viteza si va beneficia de intreg pachetul de servicii Ford Pro (telematica, service, solutii de finantare, de incarcare). Ca si fratele sau mai mare electric, E-Transit Custom poate alimenta la 230V diferite echipamente de lucru sau cu scop recreational.

Mai multe detalii vor fi anuntate in luna septembrie a acestui an, productia urmand sa inceapa in al doilea semestru din 2023, la uzina Ford Otosan, din Kocaeli, Turcia. E-Transit Custom este al doilea model din cele patru utilitare electrice pe care Ford le va lansa pana in 2024.

Share