HighlightStiri

Ford si Google – parteneriat strategic pe sase ani

De 2 februarie 2021februarie 3rd, 2021No Comments

Cele doua companii, Ford si Google, au anuntat un parteneriat, cu incepere din 2023, pe o durata de sase ani, pentru a accelera transformarea si inovarea experientei de conectivitate a utilizatorilor Ford si Lincoln. Ford a ales deja Google Cloud drept providerul preferat de cloud. In baza acestui parteneriat, milioane de vehicule Ford si Lincoln vor ingloba tehnologia Android, alaturi de aplicatiile si serviciile built-in Google. 

Pentru a gestiona mai bine colaborarea, Ford si Google au fondat un grup cooperativ, denumit Team Upshift, care va superviza dezvoltarea proiectelor si serviciilor personalizate.

Deja de la sfarsitul acestui an, Google va ajuta Ford cloud pentru a accelera transformarea digitala a producatorului auto american, prin imbunatatirea experientei utilizatorilor si crearea unor servicii personalizate, modernizarea accelerata a dezvoltarii de noi produse, productie si aprovizionare, inclusiv folosirea inteligentei artificiale pentru trainingul angajatilor si folosirea cat mai eficienta a datelor furnizate de utilizatori.

Share