Stiri

Ford Transit Connect Hot Wheels concept a debutat la SEMA

De 6 noiembrie 2013No Comments

Ford s-a pregatit pentru SEMA Show cu o serie de interpretari pe baza modelului Tranzit Connect, insa dintre toate se remarca cel realizat in colaborare cu Hot Wheels.

Ideea de „dubita hot-rod” nu este noua, insa Ford reuseste sa transforme o utilitara untr-o masina pe care ti-ai dori sa o conduci, folosind elemente inspirate din jucarii.

Kit-ul pentru caroserie poate fi descris fara probleme ca „extrem de generos”, iar pentru a da o nota si mai originala ansamblului, usile culisante din spate se deschid acum in sus.

Soferul si pasagerul beneficiaza de scaune Recaro preluate de la Focus RS, in timp ce partea din spate este dedicata in intregime televizorului cu diagonala de 55” si sistemului de sertare de la Sortimo.

Sub capota se afla un motor cu patru cilindri de 2,5 litri care a primit o serie de modificari si care este cuplat la o cutie de viteze automata.

{gallery}Ford Transit Connect Hot Wheels{/gallery}

Share

Leave a Reply

three × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373