Stiri

Formula 1 va fi transmisa online

De 2 martie 2018No Comments

Managerii Formulei 1 anunta ca F1 TV va fi platforma digitala care va transmite in direct competitia de motorsport incepand cu acest sezon.

Platforma de video streaming va putea fi accesata online in intreaga lume, pe baza de abonament lunar, si va transmite weekendurile de competitie cu comentarii in mai multe limbi straini dar si imagini video de pe camerele de bord ale celor 20 de piloti.

Abonamentul Pro ofera utilizatorilor F1 TV un acces unic si personalizabil la serviciile de streaming. Utilizatorii vor avea oportunitatea de a alege contentul video pe care si-l doresc dar si modalitatea de accesare. Antrenamentele, calificarile si cursele vor fi transmise live, acelasi lucru urmand sa se intample si cu conferintele de presa sau interviurile de dupa cursa.

Initial, F1 TV va fi disponibil pe desktop, urmand ca dezvoltatorii sa pregateasca si aplicatii de mobil sau TV compatibile cu televizoarele smart sau sistemele de operare Andoid si iOs. Preturile abonamentelor vor varia intre 8 si 12 dolari, in functie de pachetul ales.

Share

Leave a Reply

5 + one =