Stiri

Fostul trio Top Gear face un nou show auto

De 22 iunie 2015No Comments

Fostul trio Top Gear, format din Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, se va reuni pentru prezentarea unui nou show care va fi anuntat in urmatoarele saptamani, sustine The Sunday Times.

Jemremy Clarkson va ramane vioara intai a acestei emisiuni auto, care potrivit surselor, va fi difuzate inainte sa apara un nou sezon din Top Gear. Interesant este ca James May este dat in continuare la BBC2 pentru o emisiune care se va intitula “Building Cars Live”, care consta in doua episoade de 90 de minute.

Show-ul va fi co-gazduit de Kate Humble (din “Springwatch”) si Ant Anstead (din “For the Love of Cars”) si va prezenta cum ia nastere o masina in fabrica Mini din Oxford.  

Dezvaluirile din presa britanica mentioneaza ca Jemrey Clarkson a fost rugat de BBC sa se intoarca la Top Gear inainte ca job-ul sa-i fie propus lui Chris Evans, insa acesta ar fi refuzat. BBC a negat aceasta informatie iar Chris Evans sustine ca „Jeremy Clarkson a spus nu vocilor sale din cap”. 

Share

Leave a Reply

two × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373