Stiri

Frankfurt LIVE: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

De 15 septembrie 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

2015_alfa_romeo_giulia_quadrifoglio_008-w850

Asteptata cu sufletul la gura de catre toata comunitatea de fani si nu numai, noua berlina italiana a debutat la salonul de la Frankfurt exclusiv in versiunea de top, Quadrifoglio.

Versiunea cu care italienii de la Alfa Romeo vor sa concureze direct cu BMW M3 este interesanta din toate punctele de vedere, insa ne-ar fi placut s vedem si cum arata versiunile „normale”. Oricum, pentru cei dependenti de performante Quadrifoglio este „drogul” de care aveau nevoie, constructorul italian laudandu-se cu timpul de 7:39 minute obtinut pe Nurburgring.

Sub capota se afla un motor cu sase cilindri supraalimentat ce reuseste sa furnizeze 510 CP dintr-o cilindree de 2,9 litri. Timpul necesar atingerii vitezei de 100 km/h este de 3,9 secunde, masina acelerand pana la atingerea vitezei maxime de 307 km/h. Cu o masa totala de 1524 kg si o repartitie perfecta a maselor pe punti, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio are toate ingredientele pentru a deveni un „M3 killer”, insa doar datele furnizate de constructor nu sunt mici pe departe suficiente pentru acest lucru.

Nici un cuvand din partea italienilor despre celelalte modele din gama Giulia, insa aflam ca Quadrifoglio va fi disponibil in showroom-uri pana la sfarsitul acestui an, la un pret de plecare de 79.000 de euro, pret valabil pentru piata italiana.

Share

Leave a Reply

4 × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373