Stiri

Frankfurt LIVE: DS 4 Crossback Concept

De 15 septembrie 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

DS-Concept-1-w850

Noua marca premium a grupului PSA ne promitea un concept surpiza pentru salonul auto de la Frankfurt, iar daca nu ne asteptam sa vedem un DS4 cu insertii din granit, asta nu insemna ca este mai putin spectaculos.

Pe scurt, francezii vor sa sublinieze caracterul premium al acestor modele, iar daca metoda folosita nu pare tocmai „ortodoxa” inseamna ca scopul a fost atins. Folosirea granitului ca mod de personalizare al unui automobil este o metoda originala, iar francezii ne asigura ca vor urma si alte materiale „traditionale”.

Conceptul foloseste granitul pe post de ormanent pentru jante, barele de amarare de pe plafons si pentru carcasele oglinzilor retrovizoare. Oricat de ciudat ar parea, efectul obtinut este interesant si cu siguranta unic, iar francezii intentioneaza sa ofere acesta dotare pe lista echipamentelor optionale.

Hbitaclul primeste o tapiterie din piele de calitate superioara asortata cu culoarea caroseriei, DS promitandu-ne interioare mai rafinate si mai elegante pentru modelele viitoare.

Share

Leave a Reply

five × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373